Společná mapa polohy

Po aktivaci uvidí ostatní návštěvníci vaši polohu, veřejný nick a profilový obrázek.

Přihlásit se ke sdílení
Mapu můžete sledovat i bez přihlášení.
Poloha se sdílí jen po vašem souhlasu. Po vypnutí se ihned odstraní; bez aktualizace automaticky zmizí do 2 minut.
levnějšídražší
0 lidí online